Video: Prison Architect krijgt Escape-modus

Geplaatst: 29 september 2015 15:20
Aangepast: 22 april 2018 16:12

Prison Architect moet 6 oktober aanstaande uitkomen voor de pc. De game is drie jaar in ontwikkeling geweest, terwijl we de game alvast konden spelen. De ontwikkelaar, Introvision Software, heeft tijdens de EGX in Birmingham laten weten dat er een nieuwe spelmodus zal worden toegevoegd aan de eerste versie van de game.

Het gaat om de spelmodus genaamd Escape. Je moet als gevangene zien te ontsnappen uit de gevangenis die je zelf hebt gebouwd, of uit die van andere spelers. Er zijn al meer dan twaalfduizend gevangenissen beschikbaar laat de ontwikkelaar weten. Bekijk de eesret gameplaybeelden van de Escape-modus hieronder.

Als gedetineerde moet je dus zien te ontsnappen, bendes vormen, messen stelen uit de keuken en meer van dat soort criminele taferelen. Hoe meer gevangenen je aan je zijde weet te krijgen, hoe hoger je level is, hoe meer aanzien je krijgt in de gevangenis en hoe meer je voor elkaar krijgt.

Tot slot heeft de ontwikkelaar laten weten dat er viertal nieuwe hoofdstukken aan de verhaalmodus worden toegevoegd. Je leert in de verhaalmodus hoe je een gevangenis maakt en alles wat daarbij komt kijken.

Het is alweer twee jaar geleden dat we Prison Architect in een video preview besproken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer