Video: MMORPG Wildstar is free-to-play

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

MMORPG Wildstar is vanaf heden een free-to-play titel, dit meldt NCSOFT in een persbericht. De in 2014 verschenen titel maakte voorheen gebruik van een maandelijks bètaalsysteem. De game is destijds met een lovende recensie door Gameliner ontvangen en nu kunnen nieuwe spelers gratis gebruik maken van de volledige game.

Na de lancering zijn meerdere uitbreidingen beschikbaar gesteld en ook deze maken deel uit van het free-to-play model. Tevens heeft ontwikkelaar NCSOFT ter ere van de nieuwe lancering een uitgebreide update ontwikkelt. De update, genaamd Wildstar: Reloaded, stelt nieuwe content, verbeterde game systemen en speciale in-game events beschikbaar.

Om gebruik te kunnen maken van Wildstar dien je een NCSOFT profiel aan te maken en de client te downloaden.

Bron: Persbericht NCSOFT
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer