Wildstar eind deze maand free-to-play

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de zomer vorig jaar kwam de MMO RPG Wildstar uit van uitgever en ontwikkelaar NCsoft. We waren erg enthousiast over de game en daarom kreeg de game van ons 4,5 gouden sterren toebedeeld in onze review. Je moest per maand bètalen, wat veel gamers deed afschrikken. Zojuist heeft de uitgever aangekondigd dat de game vanaf eind deze maand (29 september) free-to-play zal zijn.

Naast een nieuwe verdienmodel, zal de game een grote update krijgen. De nieuwe update bevat nieuwe content en zal de kwaliteit van de game verbeteren. De game heeft een behoorlijke leercurve, daarom zal er een tutorial worden toegevoegd voor de noobs, die hen helpt makkelijker in te stappen.

Heb je voor de game bètaald? Dan heb je de mogelijkheid om aan de bèta deel te nemen. De rest zal geduldig moeten wachten tot 29 september aanstaande.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer