Nieuwe update van Splatoon beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo is druk bezig met het verbeteren van Splatoon. Bijna iedere week worden we blij gemaakt met gratis content voor in de game en gisteren hebben ze de game opnieuw een update gegeven van 597 MB, dat verschillende verbeteringen met zich meebrengt in de game.

De update moet onder andere zorgen voor een betere balans in de game. De maps Arowana Mall en Camp Triggerfish worden gewijzigd, zodat bepaalde technieken je geen voordeel meer geven in Tower Control.

Dit zou een beetje een karige update zijn, maar niet getreurd, de game heeft een heleboel van soortgelijke wijzigingen ondervonden. Je kunt de volledige lijst met wijzigingen op de officiële supportsite vinden van Nintendo.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer