Video: Achter de schermen bij Tony Hawk's Pro Skater 5

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Activision gunt ons een kijkje achter de schermen in de nieuwe video voor Tony Hawk's Pro Skater 5. In deze video krijgen we een kleine blik in de keuken betreffende de keuze van skateboarders en diens mening betreffende de Tony Hawk franchise. Opmerkelijk is dat er ditmaal maar liefst twee vrouwen als speelbaar personage in de game zitten.

Inmiddels is het zestien jaar geleden dat de Pro Skater serie het levenslicht zag. Na al deze jaren zijn de graphics aanzienlijk verbetert, maar heeft de serie naar mijn mening nooit meer hetzelfde hoogtepunt bereikt. Gaat THPS 5 dat dit keer wel doen? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: Persbericht Activision
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer