Video: Sfeerbeelden Assassin's Creed Syndicate

Geplaatst: 2 september 2015 14:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De wintermaanden komen eraan en dat kan maar een ding betekenen, een nieuwe Asssassin's Creed. Dit maal kan je rondsluipen door het roerige Engeland in Assassin's Creed Syndicate als Jacob Frye en zijn tweelingzus Evie.

Assassin's Creed Syndicate speelt zich af in 1868. De industriële revolutie is in volle vaart en de gelukzoekende arbeiders worden tot op het bot afgepeigerd. Jacob Frye tracht deze onderdrukte bevolking te bevrijden op de enige manier waarop Assassin's dat kunnen, namelijk door te sluipen en te moorden.

Ubisoft heeft voor de aankomende release een sfeertrailer vrijgegeven. Bewonder de ondergaande zon, een goeie pot cricket of pak de trein door het prachtige Londen. Assassin's Creed Syndicate ligt vanaf 23 oktober in de winkel voor de PlayStation 4 en Xbox One. Op 19 november kunnen ook pc-eigenaren van start met de game.

Bron: Persbericht Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer