Open béta Star Wars Battlefront lanceert begin oktober

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts heeft zojuist aangekondigd dat in oktober een open bèta wordt gelanceerd voor de langverwachte Star Wars Battlefront. De bèta gaat begin oktober speelbaar zijn op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gedurende de bèta kunnen spelers elkaar het vuur aan de schenen leggen met drie verschillende onderdelen binnen de game. Zo kunnen we aan de slag met een gigantische 40 speler Walker Assault-missie op planeet Hoth. een 'survivalmissie' op Tatooine waar je de Imperial forces moet verdrijven en een tot op heden mysterieuze modus genaamd Drop Zone. Tevens zijn speciale helden, zoals Darth Vader en Luke Skywalker, vrij om te ontgrendelen.

Als je dacht dat dit het was dan zit je verkeerd. Gedurende de bèta kunnen spelers namelijk ook rondsnuffelen op de companion website. Deze companion website vind buiten het spel plaats, maar levert in-game voordelen op. Door een kaartspel genaamd 'Base Command' te spelen kunnen wapens en speciale kaarten verzameld worden die je daadwerkelijk in de game kan gebruiken.

EA waarschuwt overigens wel dat de bèta niet perfect gaat zijn en spelers tegen eventuele bugs kunnen aanlopen. Tevens worden de verdiensten die gedurende de bèta worden behaald niet overgezet naar je aangeschafte versie. Toch kan dat de pret niet drukken en zit ik persoonlijk met smart op bèta te wachten. Jij ook? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: Gamespot
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer