Video: Nuketown 2065 voor Call of Duty: Black Ops 3 officieel bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Na een lek eerder deze week is het nu officieel: Nuketown is een speelbare map in Call of Duty: Black Ops 3. De nieuwe versie van Nuketown, genaamd Nuketown, komt als gratis pre-order bonus en is verkrijgbaar als download op de dag van de Black Ops 3 lancering.

Sinds Black Ops 1 is Nuketown niet weg te denken uit de Call of Duty belevenis. Dit keer krijgt Nuketown wederom een vernieuwing aangezien Black Ops 3 zich afspeelt in het jaar 2065. De map wordt aangepast voor de nieuwe besturingsopties zonder dat de map zijn rappe gameplay en charme verliest.

Nuketown wordt enkel beschikbaar gesteld voor de pc, PS4 Xbox One. PS3 en Xbox 360 eigenaren vissen dus helaas naast het net.

Bron: Persbericht Activision
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer