Gerucht: Nuketown terug in Call of Duty: Black Ops 3

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er gaan geruchten de wandelgangen rond van het wereldwijde web dat Nuketown terugkeert in Call of Duty: Black Ops 3. Dit blijkt uit de productinformatie op de Braziliaanse PlayStation Network. De informatie is inmiddels alweer verwijderd.

Activision heeft zelf nog niets officieel bevestigd. Het is dus nog maar de vraag of de populaire multiplayermap Nuketown daadwerkelijk aanwezig zal zijn in de game. De game komt op 6 november aanstaande uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de pc.

Inmiddels is de multiplayerbèta voor de PlayStation 4-versie afgelopen en kunnen Xbox One en de pc-gamers met de Call of Duty: Black Ops 3-bèta aan de slag. Laat ons weten wat je van de Call of Duty: Black Ops 3-bèta vindt.

Bron: MP1ST
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer