Warner Bros. wist van problemen pc-versie Batman: Arkham Knight

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. wist dat er veel problemen waren met de pc-versie van Batman: Arkham Knight, maar besloot deze desondanks uit te brengen. Dat is in ieder geval wat een aantal anonieme testers hebben verteld aan Kotaku.

De anonieme testers laten weten dat er maar tien testers voor de pc-versie waren terwijl de console-versies door 100 mensen werden getest. Dit kwam doordat Rocksteady lange tijd moeite had om de game op de consoles draaiend te krijgen. De testers vinden het raar dat Warner Bros. doet alsof het verbaasd is over de staat van de pc-versie, aangezien deze al maanden zo is. De huidige problemen zouden er zelfs een jaar geleden ook al zijn geweest.

Sommige testers zouden per dag wel 100 bugs hebben gevonden en High Voltage Software, die verantwoordelijk is voor de pc-versie, zouden zoveel mogelijk hebben proberen te verbeteren, maar de studio stond onder een grote tijdsdruk. Verder melde deze anonieme bronnen dat ze de game alleen in 720p hebben getest wat een verklaring kan zijn voor de framerate-problemen voor hoge resoluties.

Bron: VG247
Lees meer