Nintendo vroeg Burnout-ontwikkelaar hulp voor F-Zero Wii U

Geplaatst: 23 juni 2015 18:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Japanse consolegigant Nintendo had aan Criterion Games gevraagd of zij wilde werken aan een nieuwe F-Zero titel voor de Wii U. Dit heeft Alex Ward, voormalige baas van Criterion Games, laten weten.

F-Zero zou samen met de Wii U op de E3 2011 worden aangekondigd en moest tegelijkertijd uitkomen. Criterion Games werkte echter aan Need for Speed ​​Most Wanted voor Electronic Arts, hierdoor waren zij niet in staat te werken aan de futuristische racegame F-Zero.

Het is goed om te weten dat Nintendo oudere games terug laat komen op hun console. Zo hebben ze afgelopen Star Fox Zero uit de doeken gedaan voor de Wii U. Het is onduidelijk of F-Zero nog steeds op het programma staat uitgebracht te worden voor de Wii U, of dat Nintendo deze game heeft laten vallen.

Wat denken jullie?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer