Zet je wekker voor de E3-persconferentie van Sony

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Net als de voorgaande jaren moet je voor de E3-persconferentie van Sony je wekker zetten. De persconferentie van Sony zal midden in de nacht gaan plaatsvinden, namelijk om half vier Nederlandse tijd.

Het is niet helemaal duidelijk waar Sony dit jaar mee gaat komen. Hun belangrijkste game van dit najaar, Uncharted 4: A Thief's End, is namelijk uitgesteld naar volgend jaar en zoveel interessante titels heeft Sony voor dit jaar niet op de planken liggen.

Ze hebben onze harten nog te stelen voor dit najaar, dus werk aan de winkel. We krijgen vast en zeker een heleboel trailers te zien van third-party ontwikkelaars. Hopelijk zit er iets boeiends bij.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer