Tony Hawk Pro Skater 5 aangekondigd en keert terug naar zijn roots

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Activision heeft zojuist officieel Tony Hawk Pro Skater 5 aangekondigd. De game moet dit jaar nog uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One en later ook voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een Wii U versie is niet genoemd.

De game is in ontwikkeling bij Robomodo, die we vooral kennen van de teleurstellende Tony Hawk: Ride, Shred, maar ook van Pro Skater HD. De keuze van Activision is daarom erg opmerkelijk. Eén troost, Acivision heeft laten weten dat de game weer terug moet gaan naar de originele gameplay van dertien jaar geleden toen de serie nog zeer populair was.

Naast de traditionele gameplay zullen er ook nieuwe elementen aan de game worden toegevoegd. Zoals power-ups en kun je in bepaalde missies raketten afschieten. Wat we daarbij moeten voorstellen is onduidelijk, maar het klinkt interessant.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer