Far Cry 4 - The Complete Edition aangekondigd

Geplaatst: 5 mei 2015 20:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is een Far Cry 4 - The Complete Edition aangekondigd door Amazon Duitsland. Of dit bewust is gegaan of een foute is zullen we voor het gemak maar even buiten beschouwing laten. De Far Cry 4 - The Complete Edition zal bestaan uit de normale game en bijbehorende 'Season Pass'.

De 'Season Pass' geeft je toegang tot vijf aparte stukken DLC, te weten:
- The Syringe: Hier moet je een bijzonder recept vinden voordat Pagan Min's manschappen dat doen en dit recept tegen de rebellen zal gebruiken.
- Escape from Durgesh Prison: Zonder ook maar iets te hebben als bescherming, moet je een aantal uitdagingen doen om zo bij een eindpunt te komen.
- The Hurk Deluxe Pack: Hierin zitten vijf missies en een arsenaal aan nieuwe wapens, waaronder 'The Impaler', Hurk's harpoen wapen.
- Overrun: In deze DLC moet je kiezen om als 'Rakshasa' of 'Golden Path' de strijd aan te gaan om zo zones te bezetten van je vijanden.
- Valley of the Yetis: Na een crash in de Himalaya's, moet je een nieuw bevroren landschap en het geheim van een mysterieuze cult ontdekken.

Far Cry 4 - The Complete Edition zal op 19 juni voor de pc en PlayStation 4 gaan verschijnen. Of een Xbox One-versie eraan zit te komen was op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Maar zodra wij daar meer over weten, dan kan je dat natuurlijk lezen op Gameliner.

Bron: VG247
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 4

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

18 november 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer