Details Batman: Arkham Knight Season Pass bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het was al bekend dat de Season Pass van Batman: Arkham Knight het behoorlijke prijskaartje van €40,- met zich meebracht en dat er een speciale digitale premium editie komt van €99,- welke de game én de season pass bevat. Maar nu zijn er wat meer details bekend. We wisten al dat de de season pass skins, challenge maps en racebanen zou bevatten. Nu is echter zo goed als alles op tafel.

Een nieuwe verhaalmissie laat gamers met Batgirl spelen, in 'Batgirl: A Matter of Family' kan je spelen als Batgirl in een vernieuwde omgeving.In 'The Season of Infamy' speel je als Batman zelf met, zoals de uitgever zelf aangeeft: legendary super-villains invading Gotham City, with new story arcs, missions and gameplay features. En daarbij kan je in 'Gotham City Stories' spelen als één van de meerdere Batman-allies in een reeks verhalen die zich afspelen vóór Arkham Knight.

En daarbij zijn er de verschillende Batmobiles aanwezig uit de 75-jarige geschiedenis van Batman in verschillende omgevingen door de jaren heen. Dit zijn maar een aantal dingen, maar de volledige lijst is hier te vinden.

Bron: gameinformer
Lees meer