Mighty No. 9 krijgt een release datum

Geplaatst: 28 april 2015 21:30
Aangepast: 6 juni 2020 09:02

Vandaag is bekend geworden dat de release datum van Mighty No. 9 niet april zal gaan worden, maar 18 september. De reden van deze vertraging is eigenlijk heel bijzonder. Mighty No. 9 zal namelijk groter gaan worden. Comcept en Deep Silver hebben aangekondigd dat ze de handen ineen zullen slaan voor deze side-scroller.

Door deze samenwerking zal Comcept instaat zijn een grotere markt aan te kunnen boren. Mighty No. 9 zal namelijk naast een digitale download ook een fysieke retail-versie krijgen. Ook krijgt de ontwikkelaar extra middelen om bestaande Kickstarter-supporters en nieuwe gamers nog meer content te bieden.

De extra content zal het toevoegen van nieuwe voice-overs zijn en de volledige Ray-DLC. Deze DLC voegt een extra level met bijbehorende baas toe en een extra speelbaar karakter.

Mighty No. 9 is bedacht door Keiji Inafune, geestelijk vader van Mega Man. Deze game zal vanaf 18 september verschijnen op de pc, Mac, Linux, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation Vita en Nintendo 3DS.

Bron: Mighty No. 9 website
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mighty No. 9

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 juni 2016

Ontwikkelaar

Level-5

Gameliner Awards

-

Lees meer