Silent Hills officieel geannuleerd door Konami

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen uren gingen de geruchten het wereldwijde web rond dat Silent Hills geannuleerd zou zijn. Helaas voor de fans, maar Konami heeft dit nieuws zojuist bevestigd aan website Kotaku. Silent Hills is definitief van tafel.

Konami is committed to new Silent Hill titles, however the embryonic 'Silent Hills' project developed with Guillermo del Toro and featuring the likeness of Norman Reedus will not be continued.

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Norman Reedus het project had verlaten. De game werd voor het eerst geteased met de demo P.T. die vorig jaar nog in de PlayStation Store verscheen en deze demo was een behoorlijk succes voor de ontwikkelaar. Toch lijkt dit succes maar voor korte duur te zijn, want de demo is zojuist verwijderd uit de PlayStation Store en de ontwikkeling van de game is beëindigd.

Bron: Kotaku
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer