Mortal Kombat X DLC-personages speelbaar zonder te betalen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gamers zullen met de DLC-personages van Mortal Kombat X kunnen spelen zonder daar voor te hoeven bètalen. Met de 'challenge towers' in Mortal Kombat X is het mogelijk voor iedereen om deze unieke personages te proberen voordat je besluit om er geld aan uit te gaan geven.

De challenge towers keren met Mortal Kombat X weer terug en volgens Ed Boon, creative director, zullen de towers menig gamer kunnen bekoren.

And every time you turn the game on, there's going to be three towers in the Living Towers section. One changes every hour, one changes every day, and one is called the Premier Tower, which is kind of like an event tower.

Hij geeft aan dat er een mogelijkheid bestaat dat er een 'Jason Tower' kan ontstaan. Deze toren zou je dan de controle hebben over Jason Voorhees, zonder daarvoor het karakter aangeschaft te hebben. Op deze manier kan je alvast met de DLC-personages kennis maken.

Jason Voorhees maakt deel uit van het Kombat Pack. Met dit Kombat Pack worden Jason Voorhees, Tanya, Tremor en The Predator toegevoegd aan de speelbare personages.

Mortal Kombat X zal op 14 april gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. In de zomer zal deze game ook zijn weg gaan vinden naar de PlayStation 3 en Xbox 360. Wat vinden jullie van een dergelijk initiatief? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder.

Lees meer