PlayStation Plus games van april aangekondigd

Geplaatst: 31 maart 2015 20:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony heeft vandaag de PlayStation Plus-games van april aangekondigd en het belooft een zeer mooie maand te gaan worden! Tussen deze games zit een shooter, puzzelgame, platformer en nog veel meer.

Tower of Guns - PS3 & PS4: De titel verklapt het eigenlijk al. Deze game neemt je mee naar een toren die volledig gevuld is met wapens. Uiteraard heb je deze nodig om jezelf te beschermen tegen de vele vijanden en bazen die je tegen zal gaan komen.

Never Alone - PS4: Een betoverende puzzelgame met een schattige vos. Help een meisje uit Alaska te navigeren door een harde en barre toch om zo haar dorp te redden.

Dishonored - PS3: Deze game van Bethesda heeft geen enkele uitleg eigenlijk meer nodig. Het is een zeer gewaarde stealth shooter die je ruime vrijheid geeft in de vele missies die je tegen zal gaan komen.

Aaru's Awakening - PS3 & PS4: In deze prachtige platformer lijkt het wel alsof jij je in een interactieve strip begeeft.

Killzone Mercenary - PlayStation Vita: De sensationele shooter uit de eigen stallen van Sony. In deze game kan je zowel de controle over de ISA-specialisten hebben als de Helghast.

MonsterBag: In deze hybride puzzel / platformer heb je de controle over een blauw monster genaamd 'V'. Het doel is om V weer te verenigen met zijn vriendin 'Nia'.

De games zullen gratis voor PlayStation Plus-gebruikers te downloaden zijn vanaf volgende week. Gaan jullie je wagen aan deze games? Laat het ons weten!

Lees meer