Video: Prison Architect - Alpha 31 voegt de elektrische stoel toe

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Prison Architect wordt elke maand geüpdatet met nieuwe mogelijkheden. Deze maand heeft Introvision Software de elektrische stoel eindelijk gefikst in deze game. De elektrische stoel heeft er altijd in gezeten, maar deed niks, maar daar is vanaf nu verandering in gekomen. Je moet daarvoor wel eerst de advocaat vrijspelen, die eerder al toegevoegd was, maar later weer eruit gehaald werd. Nu de advocaat weer terug is, is er een mogelijkheid om mensen te vermoorden. Het mooie van alles is, dat je dit niet zomaar kunt doen. Je moet goed zeker zijn van je zaak, want als je mensen op de stoel zet, terwijl ze onschuldig zijn, dan gaat dat ten kostte van je reputatie als gevangenisbeheerder.

Bekijk de video van de ontwikkelaar hieronder.

Naast de elektrische stoel is er ook een receptie toegevoegd. Eerder kwamen je gevangenen nog aan via de goederen ontvangst, maar vanaf nu komen ze binnen langs de receptie, worden ze van top tot teen gefolieerd, krijgen ze een nieuwe gevangenisuniform aan en daarmee voorkom je dat ze dingen van buiten naar binnen smokkelen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer