Borderlands 2 meer dan 12 miljoen verkocht

Geplaatst: 26 maart 2015 12:25
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Borderlands 2 is sinds de release al meer dan 12 miljoen keer verkocht wereldwijd. Dit laat de grote baas van Gearbox Software, Randy Pitchford, weten in een podcast met Major Nelson.

Volgens Pitchford zou 2K Games dit aan hem hebben gemeld. Wat het aantal precies is, heeft hij niet gezegd. In het financieel rapport uit 2014 stond al genoemd dat de game meer dan 10 miljoen keer verkocht is.

Morgen komt Borderlands: The Handsome Collection uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. In deze bundel zitten zowel Borderlands 2 als Borderlands The Pre-Sequel. Tot slot laat de beste man weten dat hij het eerste deel van Borderlands ook graag naar de huidige generatie console ziet komen, maar dat daar vooralsnog geen plannen voor zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 2

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita

Releasedatum

21 september 2012

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer