Conker verschijnt als DLC voor Project Spark

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een tijdje geleden dook de brutale eekhoorn Conker op in een trailer van Project Spark. Het leek er even op dat Conker een eigen game zou gaan krijgen op de Xbox One, maar niets is minder waar. Conker zal volgende maand als DLC gaan verschijnen voor Project Spark.

Conker's Big Reunion gaat de DLC heten en zal als episodische uitbreiding verschijnen voor Project Spark, samen met het Conker Builder Pack dat maar liefst twee - en driehonderd assets.

Project Spark kwam uit in oktober vorig jaar en kreeg van ons vier gouden sterren toebedeeld. Met Project Spark is het mogelijk om je eigen wereld en game te maken met behulp van heel veel content.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer