GTA Online krijgt volgende week nieuwe content

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op 10 maart verschijnt er een nieuwe update voor GTA Online, die eindelijk de Heists aan de game toevoegt. Rockstar heeft nu laten weten dat de update ook andere content voor GTA Online zal bevatten.

De update zorgt voor nieuwe Freemode-activiteiten waarbij spelers Ron, Lester, Lammar en Trevor kunnen helpen en hiermee Rockstar Points en GTA Dollars kunnen verdienen. Ook zullen er na de update Daily Objectives opduiken, die elke dag goed zijn voor drie opdrachten waarmee de nodige GTA Dollars verdiend kunnen worden. De laatste toevoeging van de update komt in de vorm van drie Adversary-modi, die hieronder worden beschreven:

Come out to play
Een team van drie Runners probeert thuis te komen, terwijl een team van Hunters op jacht is naar hun bloed. Runners zijn goedbewapend maar kunnen zich alleen per voet verplaatsen. De Hunters hebben daarentegen een free-aim shotgun tot hun beschikking en kunnen zich verplaatsen per motorfiets of ATV. De Hunters mogen hun voertuig nooit verlaten en hebben onbeperkte levens. Runners hebben slechts één leven, maar wel alle wapens tot hun beschikking.

Siege Mentality
Maximaal vier spelers moeten stand zien te houden tegenover maximaal zes aanvallers op één locatie. De aanvallers hebben onbeperkte levens, maar alleen geweren waar de loop van is afgezaagd. De verdedigers kunnen daarentegen gebruik maken van al hun wapens.

Hasta la Vista
De achtervolging wordt ingezet! Truckers maken jacht op fietsers. Het doel van de fietsers is simpel: haal de finish van het laatste checkpoint zonder dat je verpulverd wordt onder de wielen van de achtervolgende trucks. De fietsers moeten hierbij zowel goed voor hun op de weg letten om obstakels te ontwijken, als over hun schouders om de truckers voor te blijven. Haalt één van de fietsers de eindstreep? Dan winnen alle fietsers uit zijn team. Worden alle fietsers voortijdig uitgeschakeld, dan winnen de truckers.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer