Video: Prison Architect - Alpha 30 en firstlook mobiele versie

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist is Alpha 30 verschenen van Prison Architect. Deze dertigste versie brengt weer een hoop nieuwe toepassingen met zich mee. De belangrijkste is misschien wel de gevangenen intake.
In de vorige versie kon je de verhouding niet managen van laag, midden en zwaar gevaarlijke gevangenen, nu kun je daarin een percentage aangeven, maar je kunt ook nog steeds een bepaalde groep gevangenen weren. Je ziet ook meteen wat je krijgt aan geld als je ze binnenhaalt en wat je capaciteit is. Je wordt op die manier gedwongen om een hoeveelheid gevangeniscellen te bouwen om zo geld te verdienen.

Daarnaast hebben de heren van Introvision Software een eerste firstlook gegeven van de iPad- en Android-versie. Wat we zien ziet er ontzettend goed uit. Binnenkort gaat daarvan de eerste bèta van van start.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer