Konami baalt van uitblijven releasedatum Metal Gear Solid 5

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De grote baas van Konami, Tora Shiro, laat weten dat hij lichtelijk gefrustreerd is dat er nog geen releasedatum van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is.

Er is gewoonweg geen duidelijkheid over een mogelijke release binnen de uitgever. Dit blijkt uit verschillende opgedoken gif-plaatjes op NeoGAF. Een week geleden deed Konami nog een tweet de deur uit met een afbeelding van Venom Snake a.k.a. Big Boss. "Time is on my side, yes it is", schreef de uitgever bij de tweet. Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten op een releasedatum van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

De proloog op de game, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, werd door ons ontvangen met vijf gouden sterren. Je kunt er alles over lezen in onze uitgebreide review van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer