Sony vervangt Music Unlimited met Spotify op PlayStation 4 en 3

Geplaatst: 30 januari 2015 10:35
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De bekende streaming-dienst Spotify komt binnenkort naar de PlayStation 4, PlayStation 3 en Xperia-smartphones en -tablets. Deze streaming-dienst applicatie vervangt Sony's eigen muziekdienst Music Unlimited. Dat schrijft website VG24/7.

Je kunt door middel van je PlayStation Network-account inloggen op PlayStation Music en dan kun je direct gebruikmaken van deze dienst. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het gamen Spotify-muziek te luisteren.

Je kunt je huidige afspeellijsten, mocht je al gebruik maken van Spotify, meenemen naar PlayStation Music. De oude muziekdienst Music Unlimited zal op 29 maart sluiten. Het is onduidelijk hoe gamers met een jaarabonnement worden gecompenseerd. Wel zullen alle lopende abonnementen gratis worden verlengd tot 29 maart. Bestaande Music Unlimited-abonnees korting bij het aanmelden op PlayStation Music.

De dienst zal ergens in maart live gaan en is beschikbaar in 41 landen. Het is onduidelijk of deze muziekdienst dan ook in ons kikkerlandje word uitgerold.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer