LEGO Jurassic World en LEGO Marvel's Avengers aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. en ontwikkelaar TT Games hebben vandaag een aantal nieuwe LEGO-games aangekondigd voor 2015. Het gaat hier om LEGO Jurassic World, LEGO Marvel's Avengers en een aantal LEGO-games voor de mobiele platformen.

LEGO Jurassic World volgt de verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en het aankomende Jurassic World. De game verschijnt in 2015 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS en pc.

LEGO Marvel's Avengers volgt de verhaallijnen van The Avengers en Avengers: Age of Ultron. In de game bestuur jij de Avengers en probeer je de mensheid te beschermen van een groot kwaad. LEGO Marvel's Avengers komt in 2015 uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS en pc.

Naast deze twee LEGO-games verschijnt 27 maart ook nog LEGO Ninjago: Shadow of Ronin voor de Nintendo 3DS en PS Vita. Ten slotte kunnen bezitters van een iPad, iPhone en iPod Touch nu aan de slag met LEGO The Movie Video Game en in de lente met LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Lees meer