Club Nintendo gaat sluiten

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat Club Nintendo gaat sluiten, maar wel wordt vervangen door een nieuw programma. Op 30 september zal Club Nintendo op houden met bestaan en dan zullen de sterren in je account verlopen.

Alle nieuwe 3DS-modellen zullen niet meer worden voorzien van een registratie kaart. Mocht een nieuw model worden geleverd met een game dan zit er wel een registratie kaart bij voor de game. Wanneer het nieuwe programma lanceert krijgen gamers die zich daarvoor registreren gratis een digitaal exemplaar van Flipnote Studio 3D.

Bekijk hieronder in welke stappen Club Nintendo gesloten gaat worden:

- Vanaf 1 april zullen er geen registratie kaarten meer zitten bijgesloten bij nieuwe games. Bij games die echter voor deze datum in de winkel lagen zijn nog wel registratie kaarten te vinden.

- Vanaf 20 april kunnen games die via de Nintendo eShop gedownload zijn niet meer worden geregistreerd. Na deze datum zullen gedownloade games niet meer te vinden zijn via de My Registered Games & Systems pagina in Club Nintendo.

- Vanaf 30 september zal Club Nintendo verdwijnen en kunnen alle functies zoals je registreren, inloggen, het toevoegen en inlossen van sterren niet meer worden gebruikt.

Lees meer