Watch Dogs 2 zal meer risico's nemen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Watch Dogs verscheen begin vorig jaar en hoewel sommige spelers de game vermakelijk vonden, was er ook een grote groep die hem vond tegenvallen. Een vervolg is nog niet aangekondigd, maar Ubisoft heeft nu wel laten weten dat er voor Watch Dogs 2 meer risico's genomen gaan worden.

Creative director Jonathan Morin liet weten dat ze met Watch Dogs een nieuwe serie op wilde starten. Hij weet dat de game zeker niet perfect was en dat sommige elementen gewoon niet zo goed werkte of repetitief waren. Met een vervolg staat er meer druk op het team omdat de fans er meer van verwachten. Hierdoor zal Ubisoft volgens Morin meer risico's moeten nemen wat een vervolg alleen maar beter kan maken dan het origineel.

Eén van de dingen waar Ubisoft mee speelt voor Watch Dogs 2 is de mogelijkheid voor spelers om hun eigen verhaal te creëren waardoor elke speler een unieke speelervaring zal hebben. Het is afwachten of Ubisoft dit jaar al met een aankondiging voor Watch Dogs 2 komt of dat dit nog even op zich zal laten wachten.

Lees meer