Video: Middle-earth: Shadow of Mordor ontvangt Lord of the Hunt-DLC

Geplaatst: 16 december 2014 18:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. en ontwikkelaar Monolith Productions hebben nieuwe DLC uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of Mordor genaamd Lord of the Hunt. De DLC is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en kost 10 euro. Bezitters van de Season Pass kunnen de DLC zonder extra kosten downloaden.

Bekijk hieronder de volledige beschrijving van de Lord of the Hunt-DLC en de trailer, die Warner Bros. heeft vrijgegeven.

Nieuw verhaal & Lore
Ontdek meer verhalen van Torvin, the Dwarven Hunter, terwijl je met hem samenwerkt om de beesten van Mordor te temmen en te vechten tegen Saurons volgelingen.

Nieuwe Nemesis - Neem het op tegen de Beastmaster Warchiefs, machtige nieuwe Uruks die de kracht bezitten om de monsters te berijden en deel te nemen in gevaarlijke gevechten.

Nieuwe monsters - Ga de strijd aan op de rug van Wretched Graug om je vijanden te overstelpen met gif, stalk je vijanden op de roofzuchtige Caragath en val aan vanuit de schaduw of stel een allesoverheersende Ghul Horde samen.

Nieuwe missies en challenges - Nieuwe Beast Hunting challenges en collectibles geven toegang tot nieuwe trofeeën en achievements.

Nieuwe epische Runes - Jouw Mount is niet te stoppen met vijf nieuwe epische Runes die van jou de ultieme jager maken.

Test van de wilden - Test jouw vaardigheden tegen de Beastmasters en laat jouw trofeeën prijken op het leaderboard.

Nieuwe Character Skin - Lord of the Hunt skin die Talion transformeert in de ultieme Beastmaster.

Lees meer