Sunset Overdrive krijgt voting-systeem en nieuwe content

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Microsoft en ontwikkelaar Insomniac Games hebben een aantal nieuwe toepassingen voor Sunset Overdrive aangekondigd. Het gaat om onder andere het Player Voting-systeem waarmee spelers kunnen stemmen welke content ze in de toekomst willen ontvangen voor de game.

Met het Player Voting-systeem mogen spelers om de week stemmen of ze nieuwe outfits, wapens of andere content willen ontvangen in de toekomst. Tijdens de eerste stemronde kunnen spelers kiezen voor een nieuwe outfit voor Buck National of Floyd. Het winnende outfit zal gratis beschikbaar worden gesteld en het winnende personage zal een grote rol gaan spelen in de tweede verhalende DLC.

Naast het Player Voting-systeem heeft Microsoft ook bekendgemaakt dat de soundtrack van Sunset Overdrive nu te downloaden is via verschillende muziekplatformen. Verder is het onthuld dat de Propain Launcher tot 1 december vaker beschikbaar zal zijn in Chaos Squad en is het eerste Weapon Pack, dat onderdeel is van de Season Pass, onthuld.

Het Weapon Pack bevat de onderstaande wapens:

- Plague Bomb - Met dit wapen vergiftig je gelijk je vijanden in de buurt. Vijanden zullen door de Plague Bomb gaan overgeven en exploderen.

- Rager - Veroorzaakt een vlaag van verwarring, die ervoor zorgt dat vijanden elkaar gaan aanvallen. En ze exploderen ook.

- Shield Buddy - Activeert een schild waar jij en je vrienden achter kunnen schuilen.

- Multi-Lock Rocket Launcher - Vuurt meerdere raketten tegelijk af.

Lees meer