Eerste seizoen van Game of Thrones krijgt zes episodes

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Telltale's Game of Thrones telt maar liefst zes delen voor het eerste seizoen en daar is in een vrij stadium voor gekozen. "Het verhaal is te groot voor vijf delen", aldus Andrew Grant van Telltale tegenover website IGN.

As we got into it, we realized the arc was well-suited to a six-episode arc, with the first episode doing a lot of heavy lifting in introducing who these playable characters are. Let's give you a chance to know them, and grapple a little bit with the initial dilemma.

Ze waren vrij snel aan het begin van het proces eens dat het verhaal uit zes delen zou moeten bestaan. Het verhaal zal naar alle waarschijnlijkheid zich afspelen aan het einde van seizoen drie van de televisieserie.

De game draait helemaal om House Forrester. Het huis komt uit het noorden van Westeros. Het huis is heel loyaal aan de familie Stark, die we kennen uit de televisieserie. De Forrester die zijn helemaal nieuw. Iedere personage zal in de game zijn huis beschermen tegen vernietiging en bedreiging van buitenaf.

Naast een eerste lading screenshots is er ook een trailer verschenen. Deze kun je nu hieronder bekijken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de eerste episode moet verschijnen. De game werd vorig jaar aangekondigd tijdens de VGX door de makers. Telltale kennen we allemaal van de populaire The Walking Dead en The Wolf Among Us-serie. Zit jij al te wachten op deze game van populaire HBO-televisieserie?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer