Video: Nieuwe gameplay GTA V toont first-person modus

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist is er nieuwe informatie over GTA V onthuld en hierin komt onder andere naar voren dat de game inderdaad een first-person modus bevat. Het zal mogelijk zijn om de zowel te voet als in een voertuig gebruik te maken van de first-person modus en de eerste gameplaybeelden hiervan zijn in de onderstaande trailer te bekijken.

De first-person modus is speciaal ontworpen voor de next-gen versie en Rockstar heeft niet simpel weg de camera op een andere positie gezet. De first-person modus ziet er zowel te voet als in een voertuig zeer goed uit en bevat enorm veel aanpassingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om de camera te verplaatsen en kun je er voor kiezen om ragdoll aan of uit te zetten. Mocht je dus misselijk worden als je in first-person van een berg afrolt dan kun je er voor kiezen om tijdens dit soort moment de camera uit te laten zoomen naar third-person view.

Naast het nieuws over de first-person modus is bekendgemaakt dat de PlayStation 4-versie op 30FPS en op een resolutie van 1080p draait en dat de pc zelfs een resolutie van 4K ondersteund. Andere verbeteringen zijn natuurlijk vooral op grafisch gebied zoals een verbeterde draw distance en de toevoeging van meer gras, struiken, twintig nieuwe diersoorten, meer voetgangers en meer verkeer.

Nog maar twee weekjes wachten en dan kunnen we op 18 november opnieuw de straten van Los Santos onveilig maken op de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-bezitters zullen tot 27 januari moeten wachten wachten op GTA V.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer