Eerste informatie Middle-earth: Shadow of Mordor DLC

Geplaatst: 31 oktober 2014 15:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. heeft de eerste informatie onthuld van de Lord of the Hunt-DLC voor Middle-earth: Shadow of Mordor. Deze eerste uitbreiding voor de game zal later dit jaar los verschijnen en is ook beschikbaar voor bezitters van de Season Pass.

In Lord of the Hunt stuurt Sauron de Beastmaster Warchiefs erop uit om alle beesten en monsters van Mordor te doden. Talion neemt het samen met Torvin the Dwarven Hunter op tegen de Beastmaster Warchiefs en probeert zo de beesten van Mordor te beschermen.

De Lord of the Hunt-DLC bevat de onderstaande content:

Nieuw verhaal & Lore
Ontdek meer verhalen van Torvin, the Dwarven Hunter, terwijl je met hem samenwerkt om de beesten van Mordor te temmen en te vechten tegen Saurons volgelingen.

Nieuwe Nemesis
Neem het op tegen de Beastmaster Warchiefs, machtige nieuwe Uruks die de kracht bezitten om de monsters te berijden en deel te nemen in gevaarlijke gevechten.

Nieuwe monsters - Ga de strijd aan op de rug van Wretched Graug om je vijanden te overstelpen met gif, stalk je vijanden op de roofzuchtige Caragath en val aan vanuit de schaduw of stel een allesoverheersende Ghul Horde samen.

Nieuwe missies en challenges - Nieuwe Beast Hunting challenges en collectibles geven toegang tot nieuwe trofeeën en achievements.

Nieuwe epische Runes - Jouw Mount is niet te stoppen met vijf nieuwe epische Runes die van jou de ultieme jager maken.

Test van de wilden - Test jouw vaardigheden tegen de Beastmasters en laat jouw trofeeën prijken op het leaderboard.

Nieuwe Character Skin - Lord of the Hunt skin die Talion transformeert in de ultieme Beastmaster.

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.