Far Cry 4 krijgt Season Pass

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Far Cry 4 een Season Pass zal krijgen. Deze is beschikbaar voor alle platformen en zal 29,99 euro kosten. De digitale Far Cry 4 Gold Edition bevat naast de game ook de Season Pass en geeft je nog eens 10 euro korting.

De Season Pass voor Far Cry 4 geeft toegang tot alle onderstaande content:

The Syringe
Gelijktijdig met de volledige game verkrijgbaar. Houd een geheim en gevaarlijk recept uit de handen van Pagan Min en zorg ervoor dat hij het niet tegen de rebelerende troepen gebruikt. Speelbaar in singleplayer en coöp.

Escape from Durgesh Prison
Ajay en Hurk zijn gevangen genomen en gemarteld in Yuma's gevangenis. Ontsnap en overleef, samen met een vriend.

Hurk Deluxe Pack
Vijf missies, speelbaar in singleplayer en coöp, inclusief Yak Farm, Blood Ruby, en Hurk's Redemption. Gebruik een arsenaal van wapens inclusief het harpoengeweer van Hurk.

Overrun
Speel als Rakshaha of Golden Path in deze PvP-modus en beheers een aantal neutrale locaties, verspreid over het landschap van Kyrat, om ze te beschermen van jouw tegenstanders.

Valley of the Yetis
Ajay's helikopter is neergestort op een onvergevensgezinde bergrichel van de Himalayas. Ontdek de bevroren landschappen en vind gereedschappen om je kamp te beschermen van een gevaarlijke cult wanneer het nacht wordt. Met singleplayer- en coöp-opties speel je niet alleen, maar in de donkerste grotten heb je meer te vrezen dan de cult, terwijl de yeti's hun prooi stalken.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 4

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

18 november 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer