NBA 2K15 nu ook verkrijgbaar in de App Store

Geplaatst: 16 oktober 2014 15:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2K Games heeft vandaag aangekondigd dat NBA 2K15 vanaf nu ook verkrijgbaar is voor iOS en inmiddels te downloaden is uit de App Store. De game is speciaal ontwikkeld voor de mobiele telefoon door Visual Concepts, en de ontwikkelstudio van 2K zelf.

Met onze meest recente mobiele NBA 2K15-ervaring hebben fans de mogelijkheid om de NBA-actie overal, op elk moment in de palm van hun hand te ervaren. We zijn heel blij dat we de ultra-realistische gameplay en populaire game modi van NBA 2K naar handheld apparaten kunnen brengen, aldus Greg Thomas, President van Visual Concepts.

De mobiele versie van de game bevat de volgende features en modi:

Sterk verbeterde graphics inclusief vernieuwde arena's, spelersmodellen,spelersanimaties en meer;
2K Beats soundtrack gecreëerd door Pharrell Williams;
Een nieuwe, snelle gamemodus met verbeterde gameplay;
Een volledige MyCAREER modus met extra features en opties;
Een nieuwe controller support en virtuele controller sizing waardoor je 3 voorgeselecteerde formaten kunt kiezen.

NBA 2K15 is voor alle iOS apparaten verkrijgbaar, maar ook voor de Amazon Fire phone, Fire HDX 8.9, Kindle Fire HDX tablets en binnenkort ook voor Fire TV. De consoleversie van NBA 2K15 is sinds 10 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One en de pc.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer