LEGO Batman 3 krijgt twee Social Media-wedstrijden

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. heeft twee social media wedstrijden voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd. Deze wedstrijden zijn beschikbaar via de officiële Facebook-pagina en hiermee kunnen deelnemers fantastische prijzen en goodies van de game winnen.

Met de wedstrijd Which Super Hero Are You? doe je mee aan een quiz en kom je te weten op welke superheld jij het meest lijkt. De eerste prijs van deze wedstrijd is een krat vol LEGO goodies en een PS4- en PS Vita-versie van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Verder maak je kans op één van de twintig exemplaren van LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor de PS4, één van de twintig exemplaren voor de PS Vita en vijftig winnaars gaan ervandoor met een poster van LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Voor de wedstrijd Character Card Sharing moeten deelnemers vijf LEGO Batman 3: Beyond Gotham karakterkaarten delen via hun Facebook profiel en één vraag beantwoorden. De eerste prijs bestaat uit een zevendaagse all inclusive vakantie voor vier personen naar Orlando, Florida, waar je één dag toegang krijgt tot LEGOLAND resort. Als tweede prijs worden er twintig exemplaren van LEGO Batman 3: Beyond Gotham weggeven voor een platform naar keuze. De overige vijftig winnaars krijgen een poster van LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Lees meer