Video: Windows 10 aangekondigd door Microsoft

Geplaatst: 30 september 2014 22:30
Aangepast: 4 juli 2022 17:28

Niet Windows 9, maar Windows 10 is zojuist aangekondigd door Microsoft. Dit heeft de softwaregigant gedaan op een speciaal event in Amerika.

Windows 10 moet op verschillende apparaten kunnen draaien laat Microsoft weten. Windows 10 is een combinatie tussen Windows 7 en 8. Zo zal de startknop weer terug zijn van weggeweest. Microsoft kan niet tellen hoor ik je denken, want met Windows 10 slaan ze Windows 9 over. Maar Microsoft laat weten dat ze daarmee willen aangeven dat Windows 10 een grote sprong vooruit is op Windows 8.

Microsoft meldt verder nog dat vanaf 1 oktober een bèta zal starten. Met deze bèta kun je het nieuwe besturingssysteem, dat eind 2015 moet verschijnen, proberen. Het zal continu worden bijgewerkt met nieuwe features.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer