Rocksmith 2014 Edition aangekondigd voor PS4 en Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ubisoft heeft Rocksmith 2014 Edition aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game waarin je gitaar kunt leren spelen zal vanaf 6 november in de winkels liggen.

Rocksmith 2014 Edition draait op een resolutie van 1080p voor schitterende beelden en ondersteund de streaming-mogelijkheden van de PlayStation 4 en Xbox One. De game bevat bij de launch 50 nummers en daarnaast zal het mogelijk zijn om meer dan 300 nummers aan te schaffen en te downloaden. Mocht je de originele game en DLC-nummers al voor de PlayStation 3 hebben gekocht dan kun je ze zonder extra kosten downloaden naar de PlayStation 4. Dit zelfde geld voor de Xbox 360- naar Xbox One-versie.

De standaard versie van Rocksmith 2014 Edition bevat een Real Tone Cable. Hiermee kun je het signaal van de gitaar van analoog naar digitaal veranderen, waardoor het wordt herkend door consoles, PC en Mac. Ten slotte ondersteund de PlayStation 4-versie van Rocksmith 2014 Edition ook Remote Play met de PS Vita. Hierdoor is het mogelijk om nummers op de PS Vita te beluisteren en bestuderen, zonder ze direct te hoeven spelen.

Lees meer