2DS krijgt nieuwe modellen ter ere van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo heeft twee nieuwe 2DS-modellen aangekondigd ter ere van de aankomende release van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Het gaat hier om de 2DS Rood Transparant en 2DS Blauw Transparant.

Deze twee nieuwe modellen liggen vanaf 7 november in de winkels. Daarnaast verschijnen ze op 28 november ook gebundeld met de nieuwe Pokémon-games. De 2DS Rood Transparant wordt geleverd met een 4GB-geheugenkaart waarop Pokémon Omega Ruby vooraf is geïnstalleerd. De 2DS Blauw Transparant zal in de winkels liggen met Pokémon Alpha Sapphire, die vooraf geïnstalleerd is op een 4GB-geheugenkaart.

Naast het nieuws over deze bundels maakte Nintendo ook meer bekend over de demo van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Deze demo kun je downloaden door je tijdens Firstlook op 11 of 12 oktober in te schrijven bij de Pokémon balie van de Nintendo-stand. Mocht je niet aanwezig zijn op Firstlook dan kun je ook nog toegang krijgen tot de demo door dit najaar naar één van de locaties van Nintendo on Tour te gaan.

Lees meer