Apple komt met Watch

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Naast de iPad, iPod en iPhone heeft Apple op hun jaarlijkse persconferentie de Apple Watch aangekondigd. De Apple Watch, zoals het officieel genoemd wordt door Apple, is het langverwachte digitale horloge.

Apple laat weten dat ze nieuwe manieren van communiceren hebben ontwikkeld voor de Apple Watch. Zo revolutionair als het lijkt is het niet. Andere bedrijven, waaronder Samsung, gingen Apple voor met soortgelijke producten.

De Apple Watch zal in drie verschillende versies verkrijgbaar zijn vanaf begin 2015. De Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition. De verschillen zitten hem voornamelijk in de kleuren en uitstraling van het horloge.

Verder hebben alle drie de versies een ingebouwde hartslagmeter en gyroscoop. Het horloge heeft een iPhone nodig, daarvoor heb je niet perse de nieuwe iPhone 6 nodig die ook is aangekondigd. De iPhone 5 is bijvoorbeeld ook al prima.

De Apple Watches zullen naast bovengenoemde opties ook Apple Pay bevatten, het nieuwe mobiele bètalen van Apple. Het horloge is al vanaf 349 dollar verkrijgbaar straks.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer