LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt Season Pass

Geplaatst: 9 september 2014 18:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. en ontwikkelaar TT Games hebben bekendgemaakt dat LEGO Batman 3: Beyond Gotham een Season Pass krijgt. Het is hiermee de eerste LEGO-game waar een Season Pass voor zal verschijnen.

De Season Pass voor LEGO: Batman 3: Beyond Gotham is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc en zal 14,99 kosten. De Season Pass geeft toegang tot zes DLC-packs, die los 2,99 zullen kosten en onder andere nieuwe levels, personages en voertuigen bevatten

De Season Pass voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham geeft toegang tot de onderstaande content:

The Dark Knight Pack (beschikbaar op 14-11-14)
Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers als ze Harvey Dent's politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.

Man of Steel Pack (beschikbaar op 14-11-14)
Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman Kal-el de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El's huis, vecht tegen General Zod's binnenvallende troepen en neem het op tegen Zod om Superman te redden.

Batman 75th Pack (beschikbaar op 14-11-14)
Speel als de Joker en Harley en zet verschillende delen klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.

Toegang tot toekomstige DLC
Krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages bevatten, voertuigen en levels. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

Lees meer