PlayStation Plus-games augustus bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony heeft zojuist op hun blog bekendgemaakt welke games men met PlayStation Plus in augustus gratis op de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita zal kunnen spelen.

Voor de PlayStation 4 kan men dit keer met de nieuwe game Road Not Taken aan de slag en ook het geweldige FEZ is in augustus gratis voor PlayStation Plus-leden. FEZ beloonden we destijds al met een Hotliner en deze game zal ook op de PlayStation 4 een pareltje zijn.

Op de PlayStation 3 kan men aan de slag met Crysis 3, de game die we vorig jaar met vier van de vijf sterren beloonden. Daarnaast is ook het zweverige Proteus te spelen op de PlayStation 3 en tevens op de PlayStation Vita.

De games die naast Proteus ook op de Vita kunnen worden gespeeld, zijn het gloednieuwe Metrico en LEGO Harry Potter Years 5-7. Na Batman in juli is het in augustus dus de beurt aan Harry Potter om zich onder te dompelen in de wereld der LEGO en afgaande op de vier van de vijf sterren die de game destijds bij ons scoorde, zal dit weer een topavontuur worden.

Voor de volledigheid hieronder het volledige overzicht, inclusief de games die zullen verdwijnen.

Verlaten PlayStation Plus:
- TowerFall Ascension
- Strider
- Dead Space 3
- Vessel
- LEGO Batman 2 DC Superheroes
- Doki Doki Universe

Nieuw met PlayStation Plus:
- Road Not Taken
- FEZ
- Crysis 3
- Proteus
- Metrico
- LEGO Harry Potter Years 5-7

De nieuwe PlayStation Plus-games zijn vanaf volgende week woensdag 6 augustus te downloaden en op die datum verdwijnen tevens de games van vorige maand uit de catalogus. Tot dan zullen we het met onderstaande trailer moeten doen.

Lees meer