The Last of Us gaat ook naar het witte doek

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Naast Uncharted heeft Sony ook plannen om The Last of Us naar het witte doek te brengen. Dit heeft Sony bekendgemaakt tijdens de Comic Con in San Diego. Sam Raimi zal de regie op zich nemen. De beste man was eerder verantwoordelijk voor de Spider-Man trilogie en de cultklassieker Evil Dead. Het script zal worden geschreven door Neil Druckmann.

Verder heeft Sony nog laten weten dat het productieteam in gesprek is met Maisie Williams, die we beter kennen als Arya Stark uit Game of Thrones. Ze is gevraagd voor de rol van Ellie. Meer dan dit is nog niet bekend, behalve dat het verhaal ongeveer hetzelfde zal blijven als in de game.

Wat vind je van het idee om The Last of Us naar de bioscoop te brengen? Laat het het ons weten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer