Savegame The Last of Us niet overdraagbaar naar PS4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een Savegame van The Last of Us voor de PlayStation 3, is niet overdraagbaar naar The Last of Us Remastered voor de PlayStation 4. Dit nieuws komt van de website van Game Informer. Tijdens een hands-on met de game kwam dit naar voren. Tevens zullen de trophies gelijk zijn aan die van de PlayStation 3-versie.

Grafisch is de game stukken beter volgens het artikel. Alles oogt scherper en draait op 60fps in 1090p. Daarnaast zijn er enkele leuke opties bij gekomen, speciaal voor de Dual Shock 4. Zo toont de kleur aan hoe je er aan toe bent. Blauw staat voor gezond, oranje voor licht gewond en rood staat voor zwaar gewond. Ook kun je de rugzak openen met de touchpad en kan de speaker enkele geluidseffecten ten gehoren brengen.

Je progressie van de multiplayer wordt helaas ook niet overgedragen. Ter compensatie kun je wel starten met een supply point-bonus. Sony overweegt om The Last of Us Remastered in de toekomst te ondersteunen met meer multiplayer-DLC. Dit vanwege de verwachte toename in interesse voor de multiplayer. The Last of Us Remastered verschijnt op 29 juli voor de PlayStation 4.

Lees meer