Rock Band en Dance Central komen naar next-gen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De grote baas van ontwikkelaar Harmonix, Alex Rigopulos, laat weten dat hij grootse plannen heeft om Rock Band en Dance Central te doen herleven op de next-gen console.

The Rock Band and Dance Central franchises are near and dear to our hearts and our minds. And we have grand plans to bring back both of them with guns blazing at some point in the coming console cycle.

Dit laat Rigopulos weten in een interview op de PAX East dit weekend in Boston. Het gaat daarbij om de PlayStation 4 en Xbox One-versie en mogelijk komt de game ook naar de Wii U.

"Rock Band en Dance Central zijn erg belangrijk voor ons geweest", aldus de beste man. "We zijn plannen aan het bedenken om deze games naar de next-gen console te brengen", vult hij aan.

Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. Activision heeft in 2011 al eens laten weten dat hun Guitar Hero-serie ooit nog eens uit het stof gehaald zou worden.

Wat vinden jullie?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer