Gerucht: Nintendo stopt productie Wii U

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De geruchten gaan rond dat Nintendo de productie van de Wii U heeft gestopt. Het zou hierbij gaan om het Premium-pakket. Althans, dit suggereert een Japanse retailer met onderstaande reclameposter.

De reclameposter vertelt dat het Premium-pakket wordt vervangen door een andere Wii U-bundel. Het zou ook goed mogelijk kunnen zijn dat het bedrijf eieren voor zijn geld heeft gekozen, na het horen van het slechte nieuws, en op deze manier van zijn voorraad probeert af te komen. In elk geval zit de schrik er bij veel Nintendo-fans er goed in.

Nintendo heeft vorige week een negatief winstverwachting aangegeven en de verkoopverwachtingen voor de Wii U bijgesteld. Wij kunnen ons alleen niet voorstellen dat Nintendo de productie van de Wii U zou stilleggen, aangezien er nog een heleboel toffe games op ons zitten te wachten voor deze console.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer