Ontdek je zangtalent in Wii Karaoke U by JOYSOUND

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo laat weten door middel van een persbericht dat we vanaf 4 oktober aanstaande los kunnen op Wii Karaoke U by JOYSOUND op de Wii U. Dus warm je stem alvast maar eventjes op, nodig wat vrienden uit voor een onvergetelijke avond. Wii Karaoke U by JOYSOUND is bovendien gratis te downloaden vanaf de Nintendo eShop, maar let op, want het is niet helemaal gratis te spelen.

Dit komt omdat je een ticket moet kopen om de game te kunnen spelen.

Eén uur (1,99 euro)
24 uur (4,99 euro)
30 dagen (14,99 euro)

Je hebt direct vanaf dag één 1500 songs tot je beschikking. "De catalogus is goed gevuld met bekende artiesten", aldus Nintendo. Nintendo laat weten dat je ook een draadloze breedband internetverbinding nodig hebt om de game te kunnen spelen. Je kunt het dus niet offline doen.

Mocht je de game voor het eerst hebben gedownload, dan kun je de game voor een uurtje gratis en voor niks proberen (één account per Wii U-console). Je moet het uurtje wel eerst helemaal gebruikt hebben, voordat je een andere ticket gaat aanschaffen. Je bent ook gek als je dit niet doet.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer