Bethesda Softworks over Nintendo

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In het programma Bonus Round van GameTrailers laat Pete Hines, de PR en Marketing guy bij Bethesda Softworks, weten waarom ze geen games voor de Wii U zullen uitbrengen.

Het was al langer duidelijk dat Bethesda Softworks geen games voor de Nintendo Wii U zal gaan uitbrengen. Dit doen ze omdat Nintendo hen, dat blijkt uit zijn woorden, in de kou heeft laten staan.

Nintendo had volgens de beste man veel meer benadering moeten kiezen naar hen, zoals Microsoft en Sony wel hebben gedaan met hun nieuwe console. "Nintendo heeft het laten afweten", aldus Hines. "Nintendo had ons veel eerder moeten overtuigen. Het is over en uit", vult hij aan.

Is Bethesda Softworks een groot gemis voor Nintendo?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer