Nieuwe PlayStation 3-model niet op de gamescom aanwezig

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het gerucht gaat rond dat Sony de nieuwe PlayStation 3-model zal aankondigen tijdens de gamescom aanstaande. Maar dit feestje gaat mooi niet door als we website VG247 mogen geloven.

De website laat weten dat de plannen er eerst wel waren bij Sony. "Sony heeft alleen haar plannen bijgesteld", schrijft de website. Sony zou momenteel duizenden PlayStation 3 Slim-modellen verschepen en door de aankondiging zouden deze consoles niet meer verkopen.

De website laat verder nog weten dat de PlayStation 3-4000, zoals hij wordt genoemd, 16 GB aan opslag zal bevatten en hij voor nog geen 99 pond over de toonbank zal gaan. Dit zal omgerekend neerkomen op 126 euro. Daarnaast zal er ook een 250GB- en 500GB-versie zijn.

Gameliner is tijdens de persconferentie van 14 augustus ook aanwezig. Houd onze website daarom goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer